Preskoči na vsebino

Ali si vedel, da lahko v aplikaciji WUFF profil svojega ljubljenčka deliš z ostalimi družinskimi člani ali prijatelji? Tako si lahko olajšate medsebojno načrtovanje, usklajevanje in spremljanje, kaj počne vaš kosmati prijatelj.

Družinski član oz. prijatelj, s katerim želiš deliti svojega ljubljenčka, se mora najprej registrirati. Ko bo ustvaril svoj profil in potrdil svoj elektronski naslov, pa mu lahko deliš svojega ljubljenčka. Kako?

1/ Odpri nadzorno ploščo

Pojdi na naslov https://app.wuff.si, kjer se nahaja nadzorna plošča, v kateri lahko upravljaš profile svojih ljubljenčkov. Prijaviš se z enakimi vstopnimi podatki kot v mobilno aplikacijo.

Zaslonska slika nadzorne plošče.

2/ Klikni na gumb Družina

Pri tistem ljubljenčku, ki ga želiš deliti, klikni na gumb Družina. Odprl se bo zavihek, kjer bodo navedeni vsi družinski člani, ki imajo dostop do tvojega ljubljenčka.

Zaslonska slika nadzorne plošče, kjer so navedeni vsi uporabnikovi ljubljenčki.

3/ Klikni na +

Na koncu tega seznama je v sivem krogu gumb z ikono plusa. S klikom na ta gumb se bo odprl nov zavihek.

Zaslonska slika, ki kaže gumb z ikono plusa.

4/ Vpiši email družinskega člana ali prijatelja

Na strani, ki se odpre, vpiši e-poštni naslov uporabnika, ki mu želiš dodeliti dostop do tvojega ljubljenčka. Na ta email bo prejel povezavo, preko katere bo lahko tvoje povabilo sprejel.

Zaslonska slika, ki kaže polje, v katerega je treba vpisati elektronski naslov.

Ko bo vabilo sprejeto, bo dobil povabljeni uporabnik poln dostop do tvojega ljubljenčka

To pomeni, da bo lahko dodajal objave, dogodke, meritve telesne teže in izvide ter bral vsebine, ki so jih dodali ostali družinski člani tvojega ljubljenčka. Ne bo pa moral njihovih objav spreminjati ali brisati. Nadzor nad posameznimi zapisi je prepuščen vsakemu uporabniku posebej. Drug drugemu tako ne boste mogli spreminjati, urejati ali brisati zabeleženih vnosov.

Lahko pa pridružene uporabnike kadarkoli dodaš ali odstraniš v nadzorni plošči. Pri odstranjevanju boš imel tudi možnost pobrisati njegove vnose.

Če imaš dodatna vprašanja ali potrebuješ pomoč, pa se lahko kadarkoli obrneš na naš email: info@wuff.si.